banner

PRIOR

foto
foto
foto
foto
foto

Welkom in de gloednieuwe Residentie Ryssel in centrum Kortrijk

Residentie Ryssel is een nieuwbouwproject in hartje Kortrijk. Het 'black & white' appartementsgebouw ligt in de Rijselstraat tegenover het stadhuis, met de Grote Markt om de hoek en de winkelstraten vlakbij. Weet dat Residentie Ryssel in aanmerking komt voor een verlaagd btw-tarief van 6%.

Kom Residentie Ryssel en alle troeven ontdekken tijdens de kijkdag op zaterdag 27 maart.

Maak nu uw afspraak.

 

Black & white' staat voor stijlvolle subtiliteit in het straatbeeld

'Black & white' duidt op de gebruikte kleuren in de strakke vormgeving van het functioneel ontworpen gebouw. De gevelbekleding in wit natuursteen straalt klasse uit in het straatbeeld.  De zwarte ramen en dakbekleding van de penthouses vormen een mooi contrast met de pure klasse van de gevel.

 

Elegant wooncomfort op een topligging in Kortrijk

Residentie Ryssel ligt op amper 50 meter van de Grote Markt. Het stadhuis van Kortrijk met zijn historische gevel prijkt aan de overkant van de straat. Talloze winkels, boetieks en horeca bevinden zich op wandelafstand alsook de Stadsschouwburg met zijn rijke geschiedenis. Residentie Ryssel is de thuisbasis op de meest centrale plaats in Kortrijk. 

 

12 ruime doorzonappartementen en 2 penthouses

Residentie Ryssel omvat 12 appartementen met een oppervlakte van ca. 100 m2 en 2 penthouses van 180 m2. Elke wooneenheid beschikt over ruime, zuidgerichte zonneterrassen. Ondergronds bevinden zich 25 standplaatsen (waarvan 3 dubbele), 1 garagebox en 14 kelders.

 

Te koop

 

Heeft u interesse in één van deze appartementen of penthouses? Maak snel een afspraak met Laurence. Dit wordt misschien uw toekomstige woning.

Bel Laurence rechtstreeks op 0475 65 45 38 of stuur een mail naar laurence@gabit.be om uw afspraak vast te leggen.

 

In het kader van COVID-19 zetten wij het welzijn en de veiligheid van onze klanten voorop. Ter voorbereiding van een plaatsbezoek vragen wij u de regels vooraf door te nemen. U kan deze hier vinden.

Meer informatie?

Stel je vraag via het contactformulier of bel me op 0475/65 45 38.

Vraag informatie aan

Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Cookies toe te staan. Meer informatie

Alle cookies toestaan     Instellingen