banner

Aanpak

U hebt beslist om uw huis of appartement te verkopen. Dat brengt vaak heel wat stress met zich mee. Ik neem deze taak volledig op mij en zorg ervoor dat de verkoop van uw huis of appartement zo vlot en professioneel mogelijk verloopt.
Ik leg u graag uit hoe ik precies te werk ga:

Praten werkt

Elk succesvol verkoopsverhaal begint met een persoonlijk gesprek. Ik vind het heel belangrijk dat we van bij het begin op dezelfde golflengte zitten. U moet het gevoel krijgen dat uw huis bij mij in goede handen is. Bij Gabit bent u veel meer dan een klantendossier. Ik blijf uw persoonlijke aanspreekpunt vanaf onze eerste ontmoeting tot na de verkoop van uw huis. Bij vragen of twijfels kan u mij altijd persoonlijk contacteren.

Correcte waardebepaling

De prijszetting is essentieel voor een succesvolle verkoop. Met ruim 15 jaar ervaring in de vastgoedsector ben ik uitstekend op de hoogte van de huidige prijzen op de vastgoedmarkt. Ik kan dan ook perfect inschatten hoeveel u voor een woning kan vragen. Uiteraard bepalen we die prijs in samenspraak, want ik hecht er veel belang aan dat u een goed gevoel heeft bij de uiteindelijke verkooprijs. Interesse in een gratis waardebepaling?

Kansen grijpen

Gabit wapent u met advies voor u naar uw bank en notaris stapt. Wij beantwoorden uw vragen en geven u de nodige informatie om goed voorbereid in dialoog te gaan met alle betrokken partijen.

Weg met de paperassen!

Bij het verkopen van een huis komen heel wat praktische zaken kijken. Zo moeten de gegevens van het pand verzameld worden. Ook moeten wettelijke documenten opgevraagd worden. Gelukkig kunt u rekenen op Gabit om alle noodzakelijke administratie te verwerken. Dat is alweer een zorg minder.

Persoonlijke service na verkoop

Gabit begeleidt en ondersteunt u tijdens het volledige verkoopsproces. Maar daar stopt het niet. Ook na de verkoop blijf ik u administratief bijstaan. Ik begeleid u bij het opmaken van het compromis en neem contact op met de notarissen van zowel de koper als de verkoper. U kan erop vertrouwen dat alles professioneel en correct afgehandeld wordt.

Uitpakken met troeven

De kleren maken de man. Hetzelfde geldt voor uw pand. Gabit geeft u praktische tips om uw pand op zijn best te presenteren. Hoe beter uw huis of appartement voor de dag komt, hoe sneller het verkocht wordt aan de juiste prijs.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Met professionele en aantrekkelijke foto's zet Gabit potentiële kopers aan tot actie. Zo regel ik een professionele fotoshoot voor de verkoopsadvertentie van uw woning. Ik maak uw huis of appartement zelf klaar voor deze shoot. Zo zorg ik ervoor dat uw huis er aantrekkelijk uitziet voor toekomstige kopers.

Alle ogen gericht op uw pand

Gabit voert promotie voor de verkoop van uw pand in functie van de verschillende kanalen. Denk maar aan online advertenties, folders en andere media. Op die manier loopt uw huis of appartement optimaal in de kijker.

Kandidaat-kopers ontvangen en begeleiden

Gabit reageert snel en professioneel op kandidaat-kopers en staat in voor het regelen van afspraken, voor het organiseren van plaatsbezoeken, voor het faciliteren van transacties, enz.

Meer informatie?

Stel je vraag via het contactformulier of bel me op 0475/65 45 38.

Vraag informatie aan

Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Cookies toe te staan. Meer informatie

Alle cookies toestaan     Instellingen