huis verkopen - persoonlijke begeleiding

Aanpak

U hebt beslist om uw huis of appartement te verkopen. Dat brengt vaak heel wat stress met zich mee. Ik neem deze taak volledig op mij en zorg ervoor dat de verkoop van uw huis of appartement zo vlot en professioneel mogelijk verloopt.
Ik leg u graag uit hoe ik precies te werk ga:

persoonlijk gesprek - huis verkopen

Ik nodig u uit voor een 'persoonlijk gesprek'

Voor we van start gaan, overleg ik graag met u. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat we van bij het begin op dezelfde golflengte zitten. U moet het gevoel krijgen dat uw huis bij mij in goede handen is. Bij Gabit bent u veel meer dan een klantendossier. Ik blijf uw persoonlijke aanspreekpunt vanaf onze eerste ontmoeting tot na de verkoop van uw huis. Bij vragen of twijfels kan u mij altijd persoonlijk contacteren.

correcte verkoopsprijs voor uw woning

We spreken samen een 'correcte prijs' af

Met ruim 15 jaar ervaring in de vastgoedsector ben ik uitstekend op de hoogte van de huidige prijzen op de vastgoedmarkt. Ik kan dan ook perfect inschatten hoeveel u voor een woning kan vragen. Uiteraard bepalen we die prijs in samenspraak. Ik hecht er veel belang aan dat u een goed gevoel heeft bij de uiteindelijke verkooprijs.

praktische zaken bij appartement verkopen

Ik regel alle praktische zaken voor u

Bij het verkopen van een huis komen heel wat praktische zaken kijken. Eerst en vooral moeten de gegevens van het pand verzameld worden. Ook moeten wettelijke documenten opgevraagd worden. Ik hou mij bezig met alle noodzakelijke administratie. Verder regel ik een professionele fotoshoot voor de verkoopsadvertentie van uw woning. Ik maak uw huis of appartement zelf klaar voor deze shoot. Zo zorg ik ervoor dat uw huis er aantrekkelijk uitziet voor toekomstige kopers. Vervolgens zet ik uw woning via verschillende kanalen optimaal in de kijker.

dienst na verkoop huis

Ik maak ook tijd voor een 'persoonlijke dienst na verkoop'

Het is zover: uw woning is verkocht. Maar geen zorgen, ook na de verkoop blijf ik u administratief bijstaan. Ik begeleid u bij het opmaken van het compromis en neem contact op met de notarissen van zowel de koper als de verkoper. U kan erop vertrouwen dat alles professioneel en correct afgehandeld wordt.

Meer informatie?

Stel je vraag via het contactformulier of bel me op 0475/65 45 38.

Vraag informatie aan