banner

Gratis waardebepaling

De maximale prijs op basis van jaren vastgoedervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in de vastgoedsector ben ik ervan overtuigd dat elk pand vlot verkocht kan worden aan zijn maximale prijs. Dankzij die ervaring ben ik bovendien perfect op de hoogte van de actuele prijzen op de huizenmarkt. Dit maakt dat ik de potentiële verkoopprijs van uw woning correct kan inschatten.

“De gratis unieke waardebepaling door Gabit is hét startpunt voor een zorgeloze verkoop.”

foto

Unieke methode bepaalt maximale verkoopprijs

Tijdens een gratis waardebepaling becijfer ik de 'maximale' prijs via een unieke methode. Ik verhoog de rationele prijszetting van uw pand met de emotionele meerwaarde van bepaalde eigenschappen ervan voor potentiële kopers.

Ik analyseer eerst en vooral de objectieve kwaliteiten van uw pand. Op die manier bereken ik de rationele verkoopwaarde. In tweede instantie weeg ik de subjectieve kwaliteiten van uw woning. Met het oog op de potentiële doelgroep van kopers zijn er namelijk steeds een aantal kwaliteiten die een hogere prijs verantwoorden.

Bovendien ben ik mij er zeer goed van bewust dat wat voor u telt natuurlijk een maximale verkoopprijs is. Het is dus absoluut van belang dat u zich goed voelt bij die uiteindelijke verkoopprijs. Daarom gebeurt de prijsbepaling altijd in overleg met u.

Het resultaat is een realistische prijs die een vlotte verkoop garandeert tot tevredenheid van beide partijen.

Meer informatie?

Stel je vraag via het contactformulier of bel me op 0475/65 45 38.

Vraag informatie aan

Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Cookies toe te staan. Meer informatie

Alle cookies toestaan     Instellingen