banner

Coronaproof plaatsbezoek

Plaatsbezoeken zijn mogelijk, maar voorlopig aan strenge regels onderworpen

Het coronavirus heeft helaas nog steeds een onmiskenbare impact op ons leven. Wij vinden het van het grootste belang om de gezondheid van onze klanten op de eerste plaats te zetten. Daarom passen we bij plaatsbezoeken strikt de regels toe die zijn vastgelegd in het sectorprotocol in overleg tussen de vastgoedsector en de bevoegde ministers. Dankzij dit protocol kunnen wij u in veilige omstandigheden onze panden laten ontdekken.

Uw checklist voor het plaatsbezoek

Ter voorbereiding van uw plaatsbezoek vragen wij u onderstaande regels vooraf door te nemen en de maatregelen te volgen:

 1. Tijdens het plaatsbezoek moet de social distancing te allen tijde gerespecteerd worden.
 2. Er worden geen handen geschud.
 3. Beperk de duurtijd van het bezoek en neem eventueel na het bezoek (telefonisch) contact op voor verdere bespreking.
 4. Ga nooit zonder afspraak op plaatsbezoek.
 5. Breng indien mogelijk uw eigen mondmasker mee en respecteer de mondmaskerplicht.
 6. Pas de nodige handhygiëne toe bij aanvang van het bezoek. Wij voorzien hiertoe het nodige materiaal.
 7. Respecteer het tijdslot. Kom niet te laat en maak het bezoek niet nodeloos langer dan vereist om een goed beeld te krijgen van het pand.
 8. Bij een bezoek mogen maximaal 3 volwassen personen aanwezig zijn, de vastgoedmakelaar en bewoners niet inbegrepen. Raak tijdens bezichtigingen geen deuren of voorwerpen aan. Wij openen alle deuren, ramen en/of kasten.
 9. Blijf thuis als u of iemand uit uw nauwe contacten ziekteverschijnselen vertoont of in contact is geweest met iemand die ziekteverschijnselen vertoont of als u valt onder de quarantaineverplichtingen.
 10. Hebt u een risico-contact gehad, bent u in afwachting van testresultaten of hebt u positief getest? Meld dit dan zonder uitstel aan de Covid-19-coördinator van Gabit, wiens contactgegevens u hierna terugvindt:
           Laurence Despriet
           Loofstraat 78, B-8500 Kortrijk
           T: 0475 65 45 38
           E: info@gabit.be
 11. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.
 12. Voorafgaand aan het bezoek zullen wij ter plaatse met u nogmaals de regels overlopen, zodat u duidelijk zicht hebt op de voorzorgsmaatregelen en veiligheidsvoorschriften die garanderen dat het bezoek veilig verloopt.
 13. Wilt u deze en andere voorzorgsmaatregelen nog eens rustig overlopen? Dat kan onder meer via de handige informatievideo die door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars ter beschikking wordt gesteld.


Klik hier voor de specifieke regels.


Vragen? Contacteer de Covid-19-coördinator van Gabit

 

Hebt u vragen over het plaatsbezoek? Contacteer dan Laurence Despriet, zaakvoerster en Covid-19-coördinator van Gabit. Zij beantwoordt met plezier al uw vragen.

Meer informatie?

Stel je vraag via het contactformulier of bel me op 0475/65 45 38.

Vraag informatie aan

Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Cookies toe te staan. Meer informatie

Alle cookies toestaan     Instellingen